Usluge

koje Vam možemo ponuditi
Jačanje tržišne pozicije

Poslovno savjetovanje

Unaprijedite poslovanje i Vaše poslovne rezultate uz pomoć našeg savjetodavnog tima i ekspertnog znanja koje Vam možemo pružiti.

Bolji poslovni rezultati

Poslovna analitika

Poslovni planovi
Investicijske studije
Studije izvodivosti
Analize troškova i koristi
Kreditne studije
Marketing strategije

EU fondovi

Bespovratna sredstva

Naše usluge obuhvaćaju kompletnu ekspertizu vezano uz sektor EU bespovratnih sredstava

1. Savjetovanje
2. Razvoj i izrada projekata
3. Provedba projekata

Postupanje po načelima

Javna nabava

Naše usluge obuhvaćaju provođenje javne nabave za NOJN. Ovlašeni smo certifikatori za provođenje javne nabave.

Investicijska studija

Dio je svakog projekta i daje nam analizu tržišta, financijskih priljeva i odljeva. Ukoliko se ne usuđujete igrati s brojkama, prepustite to našem timu… Sve je više prilika za dobivanje povlaštenih kamatnih stopa od strane HBOR-a i  Hamag Bicro-a, pitate se kako to ostvariti? Tu smo za Vas da mislimo i da Vam osiguramo ono što Vam je potrebno.

Projektna dokumentacija za natječaje

Prilikom prijave na željeni natječaj, potrebno je, uz dokumentaciju, ispuniti i prijavne obrasce. U obracima se nalaze opisni dijelovi koji su predmet ocjenjivanja kvalitete projekta, što je u konačnici temelj za donošenje Odluke o financiranju.

Poslovni plan

 Ključan je dokument svake tvrtke koji sadrži detaljnu analizu investicije i buduće rezultate poslovanja. Isto tako, u poslovnom planu su jasno prikazani rizici poslovanja I ekonomska opravdanost investicije. Osim što predstavlja temeljni dokument u poslovanju tvrtke, poslovni plan važan je i zbog zahtjeva okoline kao što su banke, fondovi I investitori.

Provedba projekta

Nakon što Korisnik dobije Odluku o financiranju, vrlo je važno odabrati konzultantsku kuću koja će uspješno provesti Vaš projekt po pitanju pravdanja financijskih sredstava, slanja Zahtjeva za nadoknadnom sredstava, Završnog izvješća i pravila vidljivosti projekta.

Cost-benefit analiza

Vrlo je važna u donošenju poslovnih odluka jer predstavlja ekonomsku analizu kojom se uspoređuju i vrednuju sve prednosti i svi nedostaci nekog privrednog pothvata ili projekta analizom troškova (cost) i koristi (benefit). Važna je za donošenje ispravne odluke i za korekciju projekata te može pomoći u strateškom odlučivanju.

Javna nabava

Ovlašteni smo certifikatori za provođenje javne nabave te posjedujemo znanje prilikom izrade dokumentacije koja je potrebna za javno nadmetanje. Isto tako, poznajemo pravila nabave te ćemo Vam osigurati da nemate financijskih korekcija prilikom pregleda dokumentacije od strane resornog ministarstva.

Zainteresirani za naše usluge?

Budite slobodni kontaktirati nas